Najnovšie recenzie zo sekcie Nákupné tašky a košíky
Taška plní účel. Kolieska ľahko zlozitelnê, ľahko sa skladá.
Avšak materiál - látka by mohol byť pevnejsì
- Ľahká manipulácia s nákupnou taškou.
Velmi pekna, prakticka
Velmi pekna, prakticka
Krasna, prakticka
Pekny zakladny dizajn, ake velky kontrast bledomodrej farby na rukovadkach.
Pekna, prakticka
- dostatečný objem a omyvatelnost povrchu tašky.
Orion domácí potřeby Sáček na tlačenku 10x55 cm/10 ks
Pridané: 6. apríla 2023
(naposledy upravené 6. apríla 2023)
Zakúpený v Orion - Domáce potreby
dobre sa do sáčkou robí veľkonočná varená plnka.
- Už dlhšiu dobu som hľadala takúto jutovú nákupnú tašku a bola som rada, že som ju našla vo Vašom obchode. Taška je presne taká, ako bola na obrázku v ponuke, materiál je kvalitný a myslím, že bude dobre slúžiť.
- Nemám žiadnu negatívnu skúsenosť.
Pevná, veľká taška
- Kolieska by mali byť väčšie o 5 cm
- Zásielku doručovať podľa objednávky na miesto ,nie do skladu prepravcu.
- Pevná
- Umelá
- Nechce ostať poskladaná - vystiera sa
Myslela som že objednávam bavlnenú/látkovú tašku, ale prišli také tvrdé, umelé. Účel ale plnia, tak som spokojná aj tak.
Veľkosť ,tvar ,dizajn,som spokojná
Pekný motív.
Jednoduchy a prakticky nakupny vozik, taký "in", doporučujem
- velkost akurat na prilezitostne nakupy
- pekny motiv
- vyzera pevna
Veľmi šikovná skladacia taška s kolieskami. Kolieska sú sklopiteľné a taška sa dá poskladať do veľkosti brašny na tablet. Práve skladateľnosť tašky považujem za najväčšiu výhodu. (Ak sa vyberiete nakúpiť napr. zemiaky v zľave a zistíte že sú už vypredané, nemusíte zo sebou zbytočne ťahať veľkú neskladnú tašku. Kolieska sú dostatočne veľké aby boli použiteľné aj na našich rozbitých chodníkoch. Produkt zodpovedá zobrazeniu a popisu na web stránke. Taška vyzerá byť dostatočne pevná, ale to samozrejme preverí až čas. Cena je dosť vysoká, ale vzhľadom na to, že produkt tohoto typu by mal vydržať aspoň 10 rokov, je prijateľná. Inak povedané, ak bude v použiteľnom stave ešte za 10 rokov, tak za tie peniaze stála. V prípade, že by nevydržala dlhšie ako 2- 3 roky, tak nie.
- Používam ju často na nákupy , odvezie aj ťažší nákup , dobre sa používa , som s ňou veľmi spokojná .
Doporucujem nakolko je taska ziva ekologicka a silna
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »